Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-08@05:56:48 GMT

دانشجویان ارشد و دکتری زودتر واکسینه می‌شوند

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۲۰۹۹

دانشجویان ارشد و دکتری زودتر واکسینه می‌شوند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، ایرج حریرچی امروز در حاشیه آغاز واکسیناسیون اساتید دانشگاه آزاد در محلوی درباره بازگشایی دانشگاه‌ها با توجه به واکسیناسیون گفت: شرایط دانشگاه با مدرسه متفاوت‌تر است و مسئله خوابگاه را نیز باید مد نظر قرار گرفت. اما به این سمت حرکت می‌کنیم که حداقل مقاطع ارشد و دکتری را واکسینه کنیم و پس از آن با واکسیناسیون دانشجویان در مقاطع پایین‌تر آموزش حضوری برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: روز گذشته رکورد ۴۳۵ هزار واکسیناسیون حاصل شد و ۳ روز است که بالای ۴۰۰ هزار دوز در هر روز تزریق می‌شود.

وی گفت: عدد روزانه واکسنی که هدف‌گیری شده حدود ۵۸۰ هزار دوز است که به یک درصد جمعیت یعنی ۸۰۰ هزار نفر تزریق شود.

حریرچی افزود: از امروز ۷ مردادماه اساتید دانشگاه‌ها، معلمین، خبرنگاران، زندانیان و بیماران پرخطر شروع می‌شود و گروه‌های دیگر شامل بانک‌ها، حمل و نقل عمومی و مشاغل پرخطر تحت پوشش قرار می‌گیرند. با کمکی که سایر سازمان‌ها خصوصاً بسیج، ارتش و سپاه به مجموعه وزارت بهداشت داشته‌اند سرعت واکسیناسیون بسیار بالاتر رفته است.

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: با استفاده از توان بالای دانشگاه آزاد اسلامی در سطح دانشکده‌های پرستاری این دانشگاه و همچنین دانشکده‌های پیراپزشکی این دانشگاه در اقصی نقاط کشور توافق شده که ۳۰۰ مرکز تزریق واکسیناسیون ایجاد کنند تا در کنار مراکز تجمیعی واکسیناسیون باری حدود ۱۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار واکسینه را از ما کم کنند.

حریرچی گفت: امیدواریم با کمک سازمان‌های مختلف و هماهنگی وزارت بهداشت بتوانیم اصلی‌ترین و با اولویت‌ترین کار اجرایی وزارت بهداشت که همان واکسیناسیون علیه کرونا است را به سرانجام برسانیم تا شرایط بازگشت به زندگی عادی را برای مردم ایجاد کنیم.

معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد: یک خواهش مهم و بسیار تاثیرگذار هم دارم و این است که اکنون واکسن موجود است و سیستم واکسیناسیون نیز تقریباً به خوبی در حال اجرا است و مشکل اصلی این است که در برخی از مناطق و برخی از گروهای سنی و قومی استقبال مناسبی از واکسیناسیون صورت نگرفته، برخی از رده‌های سنی و برخی از گروه‌های قومی تنها حدود ۳۰ درصد از واکسیناسیون استقبال کردند.

حریرچی تصریح کرد: به نظر من مهمترین امر به معروف و نهی از منکر، فعالیت مدنی و اجتماعی این است که همدیگر را برای زدن واکسن توجیه کنیم. همین که با اطمینان خاطر و مستند در مبانی علمی اعلام می‌کنم که تنها راه موثر مقابله با بیماری کرونا، واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

معاون کل وزارت بهداشت افزود: تاثیری که واکسیناسیون در کشورهای مختلف و همچنین در کشور خودمان مشاهده شده این است که میزان مرگ و میر را تا بیش از ۹۹ درصد کاهش داده و میزان بستری در بیمارستانها و آی سی یوها نیز بسیار کاهش یافته است.

وی گفت: مردم به شایعات درباره واکسن توجه نکنند. دشمنان ما و شبکه‌های معاند برای همین موضوع هم هدف‌گذاری کرده‌اند. به ظاهر دلسوزی می‌کنند اما به انتشار شایعه در این زمینه می‌پردازند مردم از ما به عنوان فرزندان خودشان بپذیرند که واکسن‌ها کاملاً موثر و ایمن هستند.

وی افزود: واکسیناسیون گروه‌های هدف تا یک یا دو ماه آینده تمام می‌شود و بعد واکسیناسیون مردم عادی که هیچ مشکلی ندارند و سن بالا هم نیستند آغاز می‌شود.

حریرچی درباره اعتراضات به برگزاری آزمون ارشد اظهار داشت: واقعیت این است که در همه جای کشور مردم خرید و سفر می‌روند اما موقع آزمون که می‌شود، کرونا مطرح می‌شود. در کنکور سراسری که پیچیده‌تر از ارشد بود، آزمون برگزار شد.

وی درباره بازگشایی دانشگاه‌ها با توجه به واکسیناسیون گفت: شرایط دانشگاه با مدرسه متفاوت‌تر است و مسئله خوابگاه را نیز باید مد نظر قرار گرفت. اما به این سمت حرکت می‌کنیم که حداقل مقاطع ارشد و دکتری را واکسینه کنیم و پس از آن با واکسیناسیون دانشجویان در مقاطع پایین‌تر آموزش حضوری برقرار شود.

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1104854 برچسب‌ها واکسیناسیون دانشجویان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واکسیناسیون دانشجویان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۲۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند