Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس،جمعی از کارشناسان واحد آموزش و ارتقای سلامت، سوژه‌ای با عنوان «پاسخگوی مشکلات کارکنان زیرمجموعه واحد آموزش و ارتقای سلامت باشید» در فارس من ثبت کردند.

سردبیر این پویش در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: سال ۹۴ از وزارت بهداشت،دفتر آموزش و ارتقای سلامت نامه‌ای ارسال شد که در دانشگاه‌های علوم پزشکی دوره‌ مجازی کارشناسی ارشد آموزش و ارتقاءسلامت با همکاری دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار می‌شود و ما می‌توانیم در این دوره شرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما برای ثبت نام مراجعه و ۳ ترم به صورت مجازی و حضوری درس خواندیم. در این بازه زمانی وعده‌هایی مانند «نگران نباشید ،همه چیز درست است و...» موجب عدم پیگیری‌های ما از سال ۹۵ شد که نهایتا ترم ۳ به پایان رسید.

وی افزود: براساس نامه‌هایی از آقای رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت که درخواست پیگیری این موضوع را داشتند یا دکتر عیاضی معاونت اجتماعی، پیگیری‌های لازم جهت اطلاع از چگونگی دوره‌های کارشناسی ارشد از سوی ما صورت گرفت. اما پس از گذشت چندین سال و اتفاقات ناگواری که برای تعدادی از این ۲۰۷ نفر شرکت کننده در این دوره رخ داد  هیچ اتفاق مثبتی صورت نگرفت و علاوه بر عدم دریافت مدرک کارشناسی ارشد، حتی کوچک‌ترین خروجی نیز نداشت.

سردبیر پویش تصریح کرد: مسئولین نیز گفتند این اتفاقات از باب توانمندسازی بوده است، در حالی که توانمندسازی در مراحل اداری و با شرایط خاص خود صورت می‌گیرد نه صرفا خارج از زمان اداری و با هزینه‌های شخصی خود نیروها. فقط باید بگویم چندسالی عمر ما را ازبین بردند و هیچ کدام از پیگیری‌ها ما به پاسخی از سوی مسئولان منجر نشد.

وی ادامه داد: چندین سال است که بسیاری از نیروهای آموزش پزشکی می‌توانند بدون کنکور مدرک کارشناسی ارشد خود را فقط با شرکت در دوره‌هایی چند ماهه دریافت کنند.

این مخاطب فارس من در پایان اظهار داشت: ما ۲۰۷ نیرو صرفا به خاطر نامه‌ای که از وزارت بهداشت دریافت کردیم و این دوره را دوره مجازی کارشناسی ارشد معرفی کرده بودند در این دوره شرکت کردیم، هرچند بعد از پرداخت شهریه ترم اول  مبلغی حدود یک میلیون و هشتصد و پانزده هزار تومان بود، بازگردانده شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت نیروهای آموزش پزشکی فارس من کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۷۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت