Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که یکی از اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزاری کنکورها را نفی می‌کند دبیر ستاد بر برگزاری آزمون‌ها تاکید دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از عجایب تصمیم گیری در کشور این است در یک نهاد دو صدا و دو نظر متفاوت شنیده می‌شود. مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا می‌گوید کنکور باید به عقب بیفتد از آن طرف ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با کرونا اعلام می‌کند که نمی‌توان کنکور را عقب انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان داوطلبان آزمون‌ها نمی‌دانند چه کنند. توزیع کارت ورود به جلسه آزمون دکتری آغاز شده و این آزمون در روز پنجشنبه 9 مردادماه با حضور 179 هزار داوطلب برگزار می‌شود. آزمون زبان وزارت بهداشت نیز فردا با حضور بیش از یک هزار و 900 داوطلب برپا خواهد شد. از هفته آینده هم برگزاری آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری گروه پزشکی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

به گفته محرز؛ اصلاً وضعیت فعلی تهران خوب نیست و کنکور باید عقب بیفتد و به هیچ‌وجه هیچ نوع تجمعی توصیه نمی‌شود. چراکه امکان انتقال بیماری آنهم با ساعت‌ها نشستن در فضای بسته وجود دارد. هرجا هرتجمعی هست باید کنسل شود، عزاداری، عروسی، رستوران و یا هرنوع مراسم دیگری! سرعت انتشار بیماری وحشتناک و فوق‌العاده بالاست و به سرعت همه را درگیر می‌کند.

از سوی دیگر سو حریرچی می‌گوید در مورد کنکور ستاد ملی کرونا تصمیم می‌گیرد، یک قسمت تصمیم با وزارت بهداشت است، یک قسمت را وزارت علوم تصمیم‌گیری می‌کند. به گفته رئیس سازمان سنجش باید بدانیم ورود به دانشگاه می‌خواهیم یا نه؟ بدون کنکور که نمی‌توان وارد دانشگاه شد، به لحاظ سلامتی هم باید بگویم هیچ کس از شهر خودش خارج نمی‌شود، فاصله 1.2 خواسته بودیم که سازمان فاصله 1.8 را در نظر گرفته است و برای بیماران و افراد مشکوک آزمون جدا برگزار می‌شود، توجه کنید ممکن است شهریور و پاییز وضعیت بدتر از الان باشد، پس نمی‌توان آن را عقب انداخت.

جالب است براساس آمار فوتی‌ها روز گذشته 212 نفر دیگر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند و مجموع فوت شدگان به 15 هزار و 912 نفر رسیده و همچنین مجموع مبتلایان 293 هزار و 606 نفر شده است و به گفته ناهید خداکرمی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران طی دو روز گذشته ۲۳۴ نفر در بهشت زهرا(س) تهران به دلیل ابتلا به کرونا دفن شده‌اند و احتمالاً در تهران بیمارستان صحرایی برپا خواهد شد.

حال سؤال مهم این است که آیا مسئولان باید شرایطی را ایجاد کنند که تعداد مبتلایان افزون‌تر شود یا اینکه شرایط را به سمت کاهش موارد ابتلا سوق دهند وقتی سرعت انتشار ویروس تا این حد بالاست چرا باید تجمعات چند هزار نفری ایجاد شود تا تعداد مبتلایان از تعداد فعلی بیشتر شود؟

از طرفی هم علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از تدوین طرح دو فوریتی حذف کنکور سراسری و کارشناسی ارشد خبر می‌دهد و می‌گوید طرح دو فوریتی تدوین شده تا سنجش و پذیرش دانشجو فقط از طریق سوابق تحصیلی صورت پذیرد.

قرار است این طرح هفته آینده در مجلس مطرح شود در صورتی‌که دو فوریتی این طرح رأی بیاورد ممکن است که برگزاری آزمون‌های کارشناسی ارشد و سراسری لغو شود و پذیرش دانشجو در سال آینده تنها براساس سوابق تحصیلی صورت گیرد.

با این حال هنوز هیچ تصمیم قطعی وجود ندارد و فقط داوطلبان هر روز سرگردان‌تر از دیروز می‌شوند و نمی‌دانند که ویروس کرونا و تصمیم‌های مسئولان چگونه بر زندگی و سرنوشتشان اثر می‌گذارد.

اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی شرط برگزاری کنکورها
‌‌
در این میان ‌‌شب گذشته هم احمد نادری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با سعید نمکی وزیرت بهداشت، آموزش پزشکی جلسه‌ای در این خصوص داشت. به گفته نادری؛ نمکی یک نامه پنج بندی در این جلسه تقدیم کرد که یک پروتکل‌نامه بود و به رئیسی معاون وزارت بهداشت ابلاغ شده بود؛ همچنین رونوشت آن به مسئولان ذی‌ربط از جمله غلامی وزیر علوم بود.‌‌ طی این پروتکل‌نامه، در پنج مورد پروتکل‌ها به طور شفاف ابلاغ شده است که پروتکل‌های کنکور دکتری است که باید همه مو به مو اجرا شوند.‌‌

وی می‌گوید بر این اساس اگر پنج بند این پروتکل اجرا نشود سعید نمکی وزیر بهداشت با برگزاری کنکور کارشناسی ارشد مخالفت جدی خواهد کرد. این پروتکل‌ها شامل نحوه چینش و جانمایی داوطلبان، چیدمان، تهویه، شرایط محیطی و همچنین ماسک‌گذاری و گشتن و احراز هویت و نحوه بازرسی‌ها و گردهمایی‌ها است که پروتکل کامل و جامع پنج‌بندی است که چندین باید و الزام را برای مسئولان مربوطه به برگزاری کنکور به دنبال دارد.‌‌
‌‌
‌‌به گفته عضو کمیسیون آموزش مجلس در واقع این پروتکل‌ها یک پایلوتی است برای اینکه ببینیم سازمان سنجش چگونه این آزمون را برگزار می‌کند.‌‌ ‌‌اگر کنکور دکتری را برگزار کردند و این پروتکل‌ها به خوبی اجرا نشد قاعدتاً برای کنکور ارشد، جدی خواهیم گرفت و با هماهنگی وزیر بهداشت جلوی برگزاری آن را خواهیم گرفت و قطعاً برگزار نخواهد شد. پس اگر پروتکل‌های مشخص شده در کنکور دکتری رعایت نشود، قطعاً و حتماً کنکور ارشد برگزار نخواهد شد.‌‌
‌‌
انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: کنکور حریرچی ستاد مبارزه با کرونا برگزاری آزمون ها مبارزه با کرونا کارشناسی ارشد برگزاری کنکور وزارت بهداشت پروتکل ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۸۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • بازداشت عضو شورای ‌بندر ماهشهر
  • ‌‌عضور شورای شهر بندر ماهشهر بازداشت شد
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها